ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος: Το ευχαριστώ του Κόρμπου για τα μηνύματα και τη στήριξη

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Κόρμπος, με ποστάρισμα του στο facebook ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και τον στήριξαν στην περιπέτεια που πέρασε με τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, στο ματς με τον Παναιτωλικό στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και την Κυριακή έκανε επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά στο από τον γιατρό της ομάδας Ιωάννη Δάρρα. Όλα πήγαν καλά και ο Κόρμπος σε ένα μήνα υπολογίζεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί φορώντας ειδική μάσκα προστασίας.

Μια μέρα μετά την επέμβαση, την Δευτέρα, ο αρχηγός των "κυανέρυθρων" με μήνυμα του στο facebook ευχαρίστησε άπαντες για τα μηνύματα και τις ευχές αλλά και τους Δάρρα, Ιατρού για την πετυχημένη επέμβαση.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα με τις ευχές που μου στείλατε και την στήριξη σας... Ευχαριστω πολύ τον κύριο Δαρρα και τον κύριο Ιατρού για την πετυχημένη εγχείρηση που μου έκαναν... Πότε δεν το βάζουμε κάτω.. Θα το ξεπεράσουμε και αυτο.. Να είστε όλοι καλά και να έχετε την υγεία σας... ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Πανιώνιος: Το ευχαριστώ του Κόρμπου για τα μηνύματα και τη στήριξη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ