ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Στην Αθήνα οι τραυματίες Τσιλούλης και Χρουσιέλ

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Τσιλούλης EUROKINISSI

Οι Τσιλούλης και ο Χρουσιέλ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και αναχώρησαν για την Αθήνα για να υποβληθούν σε εξετάσεις από τον Χρήστο Δάρα.

Οι Σωτήρης Τσιλούλης και ο Σεμπαστιάν Χρουσιέλ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και για το λόγο αυτό αναχώρησαν για την Αθήνα, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις από τον γιατρό του Πανιωνίου, Χρήστο Δάρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Ο Σωτήρης Τσιλούλης, που τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Λάρισα και ο Σεμπαστιάν Χρουσιέλ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου από το Καρπενήσι, με την συνοδεία του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκου Ζαμάνη.

Οι δύο παίκτες θα υποβληθούν σε εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Δάρα, ώστε να φανεί τι πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα του Σαββάτου, αυτό περιλάμβανε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Χωρισμένοι σε γκρουπ οι παίκτες, έκαναν μασάζ, τζακούζι, παγοθεραπεία και πισίνα. Για το απόγευμα του Σαββάτου, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Καρπενησίου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ