ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Σκέφτεται να φύγει ο Ζαμάνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡOΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΖΟΣΕ ΑΝΙΓΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡOΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΖΟΣΕ ΑΝΙΓΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Ζαμάνης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Νέας Σμύρνης τοποθετήθηκε στο Sport24.gr.

Ο Πανιώνιος βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί τα τελευταία χρόνια. Ο Νίκος Ζαμάνης από κοινού με τον Χρήστο Δάρα "παλεύουν" να κρατήσουν όρθια την ομάδα έχοντας βάλει χρήματα, αλλά οι οικονομικές δυσκολίες δεν έχουν περάσει. Στη Νέα Σμύρνη γίνεται καθημερινός αγώνας για την επιβίωση του Πανιωνίου.

Ο Ζαμάνης, ωστόσο, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει τα διοικητικά της ΠΑΕ, κάτι που αν γίνει τελικά πράξη, δεδομένα θα επιφέρει μια σειρά από αναταράξεις στους "κυανέρυθρους".

Δίχως να θελήσει να πει περισσότερα πράγματα γύρω από τους λόγους που τον ωθούν στην αποχώρηση, ο Νίκος Ζαμάνης σχολίασε στο Sport24.gr: "Θέλω να φύγω, δεν μπορώ άλλο. Έχω σκάσει. Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει".

Στις 7 Δεκεμβρίου 2018 ο Νίκος Ζαμάνης είχε προχωρήσει σε δήλωση στην οποία μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: "Δεν είμαστε υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση. Εμείς διαχειριζόμαστε την ΠΑΕ για να την καθαρίσουμε από την σαπίλα των προηγούμενων και να την κάνουμε ξανά υγιή και περήφανη. Και τα ακούμε κιόλας γιατί δεν επιτρέψαμε να πέσει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική;".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ