ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Πρώτη για Τζανδάρη στους "κυανέρυθρους"

Ο Τζανδάρης με την φανέλα του Πανιωνίου
Ο Τζανδάρης με την φανέλα του Πανιωνίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο, στον οποίο θα αγωνιστεί από τον Ιανουάριο, πραγματοποίησε τη Δευτέρα το πρωί ο Φάνης Τζανδάρης ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Φάνης Τζανδάρης θα είναι η μοναδική μεταγραφή του Πανιώνιου τον Ιανουάριο παίκτη άνω των 23ετών και ήδη ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το τριφύλλι πριν από λίγες μέρες άρχισε προπονήσεις με τους "κυανέρυθρους".

Ο Τζανδάρης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην προπόνηση του Πανιωνίου και γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες ενώ είχε την τύχη να βρεθεί με κάποιους τους οποίους ήδη γνώριζε όπως ο Εμμανουηλίδης από τον Παναθηναϊκό ή τον Ευαγγέλου και τον Κόρμπο από το προηγούμενο πέρασμα του από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο 26χρονος μέσος δεν θέλει να χάσει καθόλου χρόνο και θέλει από την 1η του νέου έτους όταν και θα έχει το δικαίωμα να μπει και να προσφέρει στην ομάδα του Πανιωνίου βοηθώντας την όσο μπορεί.

Για αυτό και τον επόμενο μήνα θα κάνει κανονικά προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες και υπό τις οδηγίες του Νίκκι Παπαβασιλείου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ