ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Πρώτη για Μασούρα ενόψει ΟΦΗ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μασούρας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε αποστολή του Πανιωνίου.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει για πρώτη φορά φέτος τον Γιάννη Μασούρα στη διάθεση του με τον 23χρονο αμυντικό που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στους κοιλιακούς μετά την επέμβαση που είχε κάνει.

Ο Μασούρας έως τώρα δεν είχε αγωνιστεί ξανά με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να περιμένουν πολλά απ' αυτόν στη διάρκεια της σεζόν. Αντίθετα εκτός της 19άδας που ταξίδεψε στην Κρήτη είναι οι Μανιάτης, Άρσε και Εμμανουηλίδης με τον τελευταίο να αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας να τίθεται ξανά σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η αποστολή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου για το Ηράκλειο. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει στο βοηθητικόγήπεδο του Παγκρήτιου σταδίου.

Η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Σιντί Αλί, Αραμπούλι, Δούμτσιος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ