ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Προχωράει για Ανδρούτσο και Μιλόγεβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Θανάση Ανδρούτσου, ενώ κινείται δυναμικά για να κλείσει τον Σέρβο εξτρέμ, γιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Νεμάνια.

Σε δύο προσθήκες είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι σε συζητήσεις με τον γιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Νεμάνια, ο οποίος είναι αριστερός εξτρέμ, 21 ετών, που έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τη Βοϊβοντίνα. Παρότι σερβικής καταγωγής, είναι διεθνής με την U21 της Εθνικής Ελλάδας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 38 συμμετοχές με τη Βοϊβοντίνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημειώνοντας τρία γκολ. Ακόμα και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 είχε "γεμάτη" χρονιά, αγωνιζόμενος τότε στην Τσουκαρίτσκι.

Εκτός από τον Μιλόγεβιτς, στην Πλατεία κινούνται να κλείσουν και τον Θανάση Ανδρούτσο. Ο 22χρονος χαφ ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες και έτσι το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει, όπως άλλωστε διαβάσατε προ ημερών. Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι ήταν να συνεχίσει στους "κυανέρυθρους" και παρότι έκανε προπονήσεις, τελικά δεν υπέγραψε, καθώς παρέμεινε στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ