ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ζαμάνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡOΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΖΟΣΕ ΑΝΙΓΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ζαμάνης EUROKINISSI SPORTS

Την παραίτηση του από την ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε ο Νίκος Ζαμάνης, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3.

Μόλις την Τετάρτη (16/1) ο Νίκος Ζαμάνης είχε κάνει γνωστή την πρόθεση του να παραιτηθεί από την ΠΑΕ Πανιώνιος, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο Sport24.gr πως "θέλω να φύγω, δεν μπορώ άλλο. Έχω σκάσει. Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει".

Χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους, ήταν δυσαρεστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και την κριτική που ασκείται, παρά την προσπάθεια του ίδιου και των συνεργατών του να "καθαρίσουν" τον Πανιώνιο από τα χρέη προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Την Πέμπτη (17/1), όπως μετέδωσε Sport24 Radio 103,3 και ο Διονύσης Βερβελές, ο Νίκος Ζαμάνης παραιτήθηκε από την θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος, κάνοντας πράξη την πρόθεση του να απεμπλακεί διοικητικά από τους κυανέρυθρους.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (16/1) ο Χρήστος Δάρας μιλώντας στο Sport24.gr εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει και ο ίδιος, εφόσον αποφασίσει να φύγει ο Νίκος Ζαμάνης. Επομένως έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υποβάλλει την παραίτηση του και ο Χρήστος Δάρας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ