ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Με Βόκολο για το... θαύμα της παραμονής

SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Vokolos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πανιώνιο για να αναλάβει το σύλλογο και να προσπαθήσει μέσω από τη διαδικασία των play out να παραμείνει στην κατηγορία.

Σε ένα δικό του παιδί, τον Λεωνίδα Βόκολο, θα δώσει τα ηνία μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν τουλάχιστον ο Πανιώνιος στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης για να κυνηγήσει το θαύμα της παραμονής μέσω των play out.

Ο Βόκολος θα διαδεχθεί τον Νίκκι Παπαβασιλείου ο οποίος έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα από τους κυανέρυθρους και πήγε στην Αίγυπτο και την Γουάντι Ντέγκλα.

Ο παλαίμαχος άσος και αρχηγός της ομάδας του Πανιωνίου δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα την πρώτη κρούση από τους διοικούντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης αλλά ήθελε πρώτα να λύσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλο και εν συνεχεία να πει το ναι στους "κυανέρυθρους".

Αυτό συνέβη και πλέον ο Βόκολος είναι ελεύθερος και την Τρίτη θα αναλάβει και επίσημα τον Πανιώνιο ξεκινώντας τη μάχη του για τα επόμενα οκτώ παιχνίδια (ένα της κανονικής διάρκειας και επτά των play out) ώστε να ανατρέψει την κατάσταση και τη διαφορά που τον χωρίζει τουλάχιστον από τον Παναιτωλικό για να παραμείνει στην κατηγορία.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ