ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Με Μιλόγεβιτς και Ρέντζα κόντρα στον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει στη διάθεση του για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό τον Μιλόγεβιτς που εξέτισε την τιμωρία του και τον Ρέντζα.

Μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό το Σάββατο (30/11, 17:15) και θέλει τη νίκη σε ένα ματς που αποτελεί "τελικό" έστω και αν βρισκόμαστε στη 12η αγωνιστική.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου τον Μιλόγεβιτς που εξέτισε την τιμωρία του αλλά και τον Ρέντζα. Σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό έχει μείνει εκτός ο Δούμτσιος και ο Γρίβας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της, ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Άρσε, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι".

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο ΡΕΤΣΟΣ

Εν τω μεταξύ τις προηγούμενες μέρες ο Πανιώνιος έκανε επαγγελματία τον Χρήστο Ρέτσο, ξάδερφο του Παναγιώτη Ρέτσου που παίζει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Χρήστος Ρέτσος είχε περάσει από τα τμήματα υποδομής Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και τον Μάιο του 2018 εντάχθηκε στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την προώθηση του Χρήστου Ρέτσου στην πρώτη ομάδα. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και πλέον θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα με τη φανέλα με το νούμερο “40”.

Ο Χρήστος Ρέτσος, έχει γεννηθεί στις 2 Μαΐου 2001 στη Νότιο Αφρική. Στα τμήματα υποδομής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ εντάχθηκε το Μάιο του 2018 και πέρασε από δοκιμαστικά για την ομάδα Κ20. Τον Ιούλιο του 2018 εντάχθηκε κανονικά στο ρόστερ της ομάδας Κ20, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κοροπούλη. Αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Superleague ως ο βασικός κεντρικός μέσος της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ