ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Με Μανιάτη κόντρα στον Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει στη διάθεση του για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα τον Μανιάτη που αναμένεται να αγωνιστική βασικός

Ενισχυμένος με τον Μανιάτη αλλά χωρίς τους Ρέντζα, Καμάρα και Εμμανουηλίδη θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον Αστέρα σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Εμμανουηλίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα αλλά ο έμπειρος τεχνικός θεώρησε πως θέλει ακόμα λίγο χρόνο ώστε να είναι πανέτοιμος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία περιλαμβάνονται 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Κιάκος, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Σιντί Αλί, Δούμτσιος, Αραμπούλι".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ