ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Με Κοροπούλη και τρεις αλλαγές στο "τελικό" με Παναιτωλικό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Δημήτρη Κοροπούλη να καθοδηγεί την ομάδα και τους Ευαγγέλου, Παπανικολάου και Οικονομίδη να επανέρχονται στην αποστολή ο Πανιώνιος θα παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά τα όσα έγιναν στη διάρκεια της εβδομάδας με την αποχώρηση του Νίκκι Παπαβασιλείου από τον πάγκο του Πανιωνίου ο τεχνικός μέχρι πρότινος της ομάδας Νέων του συλλόγου, Δημήτρης Κοροπούλης, είναι αυτός που αποφασίστηκε να καλύψει το κενό και να οδηγήσει τους "κυανέρυθρους" στον τελικό παραμονής της Κυριακής (23/2, 15:00) με τον Παναιτωλικό.

Ο νεαρός προπονητής ανέλαβε τις προπονήσεις της ομάδας τις προηγούμενες μέρες και είναι αυτός που με τις οδηγίες του θα προσπαθήσει να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και να την κρατήσει ζωντανή στην υπόθεση παραμονή.

Μαζί του και σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό έχει τρεις παίκτες που είχαν μείνει εκτός για διαφορετικούς λόγους. Συγκεκριμένα στην 18άδα έχουν επιστρέψει οι Ευαγγέλου, Οικονομίδης, ,και Παπανικολάου ενώ εκτός έμειναν οι Μίκο, Σίντι Αλί, Δούμτσιος και οι τραυματίες Άρσε, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της, ο Δημήτρης Κοροπούλης, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Ρέτσος, Τσιλούλης, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι, Ευαγγέλου, Οικονομίδης, Παπανικολάου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ