ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Επιστροφή Μανθάτη μετά από 2,5 μήνες, μέσα και ο Μπανανά

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η παρουσία του Γιώργου Μανθάτη ξεχωρίζει στην αποστολή του Πανιωνίου για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στην 18άδα και ο Μπανανά.

Δυόμιση μήνες μετά την τελευταία του παρουσία σε αγώνα του Πανιωνίου ο Γιώργος Μανθάτης είναι και πάλι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο διεθνής με την ελπίδων εξτρέμ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς των "κυανέρυθρων" κόντρα στον Ατρόμητο στις 28 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν είχε παίξει ξανά. Πλην του Μανθάτη στην 18άδα που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός έχει συμπεριληφθεί επίσης και ο Γιάγια Μπανανά.

Αντίθετα εκτός είναι οι Τσιλούλης που είναι τιμωρημένος και ο Σπιριντόνοβιτς αλλά και ο Κεϊτά ο οποίος έχει γυρίσει στις προπονήσεις αλλά έχει μείνει αρκετά πίσω.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Άκης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Σιντί Αλί, Καμαρά, Ντουρμισάι".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ