ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Επιστροφή για Μασούρα, Ντομίνγκες ενόψει ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Masouras, Panionios (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Πέμπτη τον ΠΑΟΚ στο ματς που κλείνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής με το Νίκκι Παπαβασιλείου να υπολογίζει στους Μασούρα και Ντομίνγκες αλλά να έχει και αρκετά προβλήματα.

Με μια προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ που θα κλείσει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Στόχος των "κυανέρυθρων" είναι όπως έκαναν και κόντρα στον Ολυμπιακό να παλέψουν για το καλύτερο και αν μπορέσουν να κόψουν βαθμούς που θα τους βοηθήσουν στη μάχη που δίνουν να αναρριχηθούν βαθμολογικά.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νικόδημος Παπαβασιλείου, από τη μια μπορεί να υπολογίζει στους Μασούρα και Ντομίνγκες που είναι στη διάθεση του σε σχέση με το ματς με το Βόλο. Από την άλλη όμως έχει αρκετά προβλήματα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ευαγγέλου που αποβλήθηκε στο ματς με το Βόλο αλλά και ο Άρσε που έπαθε ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας καθώς ο Μαξίμοβιτς που είναι επίσης τραυματίες αλλά και οι Ρέτσος, Μπαξεβάνος, Σίντι Αλί.

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλο, Ντομίνγκες, Σαραμαντά, Κιάκο, Λυμπεράκη, Μασούρα, Ρέντζα, Παπαγεωργίου, Κόρμπο, Οικονομίδη, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλη, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδη, Αραμπούλι και Δούμτσιο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ