ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ένα μήνα εκτός ο Κούρντι, τρεις εβδομάδες ο Σαραμαντάς

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Κούρντι, Πανιώνιος (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Δυο σημαντικά προβλήματα προέκυψαν για τον Πανιώνιο από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τους Κούρντι και Σαραμαντά να χάνουν τα επόμενα ματς των "κυανέρυθρων".

Χωρίς τους Κούρντι και Σαραμαντά θα πορευτεί στα επόμενα τρία, τουλάχιστον ματς, με Άρη, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, ο Πανιώνιος καθώς οι δυο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο πρώτος με ρήξη στον τένοντα θα μείνει εκτός για σχεδόν τρεις με τέσσερις εβδομάδες ενώ ο δεύτερος με θλάση θα λείψει για τρεις εβδομάδες. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Γιώργος Σαραμαντάς και Αμίρης Κούρντι επισκέφτηκαν το πρωί της Δευτέρας το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών που αποκόμισαν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα σε μαγνητική τομογραφία και όπως διαπιστώθηκε, ο μεν Σαραμαντάς έχει υποστεί θλάση οπίσθιου μηριαίου, ο δε Κούρντι έχει ρήξη (σχεδόν 10 χιλιοστών), στον τένοντα του γαστροκνημίου.

Και οι δύο ξεκινούν άμεσα την θεραπεία τους. Για τον Γιώργο Σαραμαντά ο χρόνος επανόδου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται σε περίπου 3 εβδομάδες, ενώ ανάλογος είναι ο Κούρντι θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε περίπου 3-4 εβδομάδες".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ