ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Εκτός για δεκαπέντε μέρες ο Αραμπούλι

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Μπατσάνα Αραμπούλι θα πορευτεί για τις επόμενες δυο εβδομάδες ο Πανιώνιος με τον διεθνή Γεωργιανό ποδοσφαιριστή να έχει θλάση στους κοιλιακούς. Παραμένουν εκτός οι Μασούρας, Εμμανουηλίδης.

Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε στον Πανιώνιο και μάλιστα σοβαρό για το Νίκι Παπαβασιλείου καθώς ο Μπατσάνα Αραμπούλι υπέστη θλάση στο λοξό κοιλιακό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο εβδομάδες.

Ο επιθετικός από τη Γεωργία θα χάσει δεδομένα το ματς με τον Παναθηναϊκό και ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του θα εξαρτηθεί τι θα γίνει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Μπατσάνα Αραμπούλι υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα. Όπως διαπιστώθηκε ο Διεθνής επιθετικός έχει υποστεί θλάση στον λοξό κοιλιακό. Η περίοδος της απουσίας του Γεωργιανού ποδοσφαιριστή από τις υποχρεώσεις του συλλόγου υπολογίζεται στις 15 μέρες".

Το πρόβλημα του Αραμπούλι ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα των Μασούρα και Εμμανουηλίδη που παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού και δεν θα είναι στη διάθεση του Παπαβασιλείου ούτε για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ