ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Εγκρίθηκαν βελτιωτικά έργα στο στάδιο της Νέας Σμύρνης

Πανιώνιος: Εγκρίθηκαν βελτιωτικά έργα στο στάδιο της Νέας Σμύρνης

Το στάδιο της Νέας Σμύρνης εντάχθηκε στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ" και άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν βελτιωτικά έργα στο "σπίτι" του Πανιωνίου.

Το γήπεδο του Πανιωνίου, το στάδιο της Νέας Σμύρνης, θα αλλάξει εικόνα προς το καλύτερο το προσεχές διάστημα, καθώς εντάχθηκε στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ".

Έτσι, εγκρίθηκε κονδύλι ύψους 1.000.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί σε βελτιωτικά έργα στις κερκίδες των Θυρών 1-2-3 του γηπέδου, που περιλαμβάνουν αλλαγή καθισμάτων, στήριξη, στεγανοποίηση όλων των χώρων-γυμναστηρίων. Μάλιστα, τα έργα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ιστορικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι εγκρίθηκε οριστικά η ένταξη έργων του γηπέδου μας στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Η έγκριση αφορά ποσό ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τα άκρως απαραίτητα έργα βελτίωσης στις κερκίδες των Θυρών 1-2-3 του γηπέδου, που περιλαμβάνουν αλλαγή καθισμάτων, στήριξη, στεγανοποίηση όλων των χώρων-γυμναστηρίων που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες αυτές και στεγάζουν τα τμήματα Ενόργανης, Στίβου, Τζούντο, Βόλεϊ.

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Εσωτερικών και ειδικότερα τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος επίσπευσε και δρομολόγησε την έγκριση του έργου, τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τον τέως Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, επί των ημερών του οποίου ξεκίνησε η μελέτη για το έργο, την Αντιπεριφερειάρχη Δήμητρα Νάνου, τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη για την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου στο έργο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης το οποίο με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση έδωσε το τελικό πράσινο φως.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος είχε συμβάλλει τα μέγιστα, στην αρχική μελέτη και δρομολόγηση του φακέλου για την υπαγωγή του γηπέδου μας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αναλυτική παρουσίαση του έργου θα γίνει προσεχώς σε συνέντευξη Τύπου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ