ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Δεν παίρνει άδεια, τον περιμένει "Γολγοθάς"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Πανιώνιος δεν θα λάβει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει με μείον έξι βαθμούς και περιορισμό μεταγραφών, όπως συνέβη φέτος με τον Παναθηναϊκό.

Έναν "Γολγοθά" περιμένει τον Πανιώνιο ενόψει της νέας χρονιάς, ο οποίος αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το οποίο πάντως δεν διαφαίνεται, δεν θα λάβει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει με μείον έξι βαθμούςκαι περιορισμό μεταγραφών τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως συνέβη φέτος με τον Παναθηναϊκό.

Οι κυανέρυθροι δεν κατάφεραν να μπουν στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη τους στην εφορία και σε ταμεία. Το νομοσχέδιο επρόκειτο να κατατεθεί τον περασμένο Δεκέμβριο , κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Ιστορικού να παρουσιάσουν έναν ελλιπή φάκελο, ο οποίος θα έχει επιπτώσεις βαθμολογικές και στο κομμάτι της δυνατότητας ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού.

Εφόσον κατατεθεί το νομοσχέδιο, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, οι Νεοσμυρνιώτες θα καταθέσουν τα χαρτιά για την υπαγωγή τους στις 120 δόσεις, θα γλιτώσουν 1,5 εκατ. ευρώ από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, ώστε να μην έχει κανένα απόλυτως πρόβλημα για τον φάκελο της σεζόν 2020-21.

Ο Πανιώνιος, πέραν του ότι θα πρέπει να καλύψει το βαθμολογικό χάντικαπ, θα έχει το δικαίωμα απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή (Έλληνα ή ξένου), άνω των 23 ετών και απεριόριστο αριθμό Ελλήνων κάτω των 23 ετών. Τον Γενάρη θα μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, ενώ έχει δικαίωμα για απεριόριστους Έλληνες κάτω των 23 ετών. Τα συμβόλαια, δε, απαγορεύεται να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.

Όσον αφορά στις ανανεώσεις, θα μπορεί να κάνει δυο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους χωρίς να υπάρχει χρονικός περιορισμός, ενώ απαγορεύεται να δώσει αύξηση των αποδοχών τους. Πλέον, καλείται να βγει από το τέλμα που έχει περιέλθει και να βρει λύσεις...

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ