ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Δεν κατεβαίνει στην Super League 2

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έκανε γνωστό ότι θα βρίσκεται στην Super League 2 την επόμενη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ο Πανιώνιος δεν θα κατέβει στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία

Κρίσιμες είναι οι ώρες για τον Πανιώνιο. Μετά τον υποβιβασμό του από την πρώτη κατηγορία, ο Ιστορικός δέχεται και δεύτερο χτύπημα, αφού δεν θα αγωνιστεί ούτε στην Super League 2 την επόμενη σεζόν.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής του ότι τη σεζόν 2020/2021 θα παίξει στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ιστορικός δεν θα κατέβει στην Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΙ:

"Ο ΟΦΙ στην Β Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21-9-2020.

Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες. Δεν μας αρέσει που έπρεπε μιά ομάδα που γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε το Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ. Ομως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια στον κόσμο μας, χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε, συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στην Διοίκηση, και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες. Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα, ιστορική στιγμή για το Λασίθι".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ