ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Δάρας και Ζαμάνης μεταβιβάζουν μέρος των μετοχών τους

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι Χρήστος Δάρας και Νίκος Ζαμάνης στον Πανιώνιο είναι σε συζητήσει με ομογενή επιχειρηματία για την πώληση μέρος των μετοχών τους.

Σε συζητήσεις για την παραχώρηση μέρος των μετοχών που κατέχουν στον Πανιώνιο είναι ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Δάρας και ο Νίκος Ζαμάνης σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δυο προαναφερόμενοι έχουν ξεκινήσει κύκλο επαφών με ομογενή επιχειρηματία ο οποίος έχει την έδρα των επιχειρήσεων του στο στο εξωτερικό προκειμένου να πουλήσουν μέρος των μετοχών τους και ουσιαστικά να γίνει "συμπαίκτης" τους στην "κυανέρυθρη" ΠΑΕ.

Αν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση τότε ο Πανιώνιος που φέτος δεν πήρε άδεια μεταγραφών λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχει θα μπορέσει να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι φέτος λόγω των περιορισμών στις μεταγραφές η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει δικαίωμα για μεταγραφές μόνο νεαρών ποδοσφαιριστών έχοντας ήδη ανακοινώσει τους Παπανικολάου και Λυμπεράκη.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ