ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παναγόπουλος: "Σήμερα κερδίσαμε τον Σταυροθανασόπουλο"

Παναγόπουλος: "Σήμερα κερδίσαμε τον Σταυροθανασόπουλο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δήλωσε ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Σταυροθανασόπουλο.

Την ήττα με 1-2 και παράλληλα τον αποκλεισμό από το κύπελλο γνώρισε ο Πανιώνιος από τον ΟΦΗ. Οι "κυανέρυθροι" ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να το εξαργυρώσουν και σε αυτό στάθηκε και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μετά το τέλος του αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ για την πρόκριση και στον προπονητή της ομάδας ο οποίος δείχνει ότι με όρεξη με δουλειά και με μεράκι μπορείς να καταφέρεις πολλά. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι ήταν δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο κινδυνέψαμε μόνο μία φορά. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 60 χάσαμε τουλάχιστον 5 κλασικές ευκαιρίες. Εκεί που πήγαμε να κάνουμε την αλλαγή του Αραβίδη και να πάρουμε ό,τι αξίζαμε ήρθε το γκολ. Βρεθήκαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και μας έλειψε η τύχη. Δεν ξέρω αν η τύχη είναι με το δυνατό, αυτό που ξέρω είναι ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ήττες και ήττες. Στη σημερινή ήττα είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε τον κόσμο, αυτούς δηλαδή που ήταν δίπλα μας. Κλείνουμε μία σειρά αγώνων. Η ομάδα από τις 5 Γενάρη παίζει συνεχώς παιχνίδια. Τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ".

Πιστεύετε ότι ο Πανιώνιος πλήρωσε τις διαμαρτυρίες των παικτών του μετά το παιχνίδι με τον Άρη;

"Δε θα κάνω κανένα σχόλιο, δεν έχω κάνει ποτέ σχόλιο. Το μόνο που θα πω είναι ότι στενοχωριέμαι να προσπαθώ να ηρεμήσω έναν δικό μου ποδοσφαιριστή όταν εκείνος θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος".

Τι έλειψε σήμερα και δεν ήρθε το γκολ;

"Δεν έλειψε κάτι, μόνο το γκολ. Πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα όπως είπα και πριν. Μέχρι το 60 είχαμε περίπου 5-6 κλασικές ευκαιρίες. Και περιοχή πατούσαμε και όλα καλά γίνονταν".

Ο Πανιώνιος σήμερα κέρδισε πολλά στημένα, αλλά ελλείψει του Λάσνικ οι εκτελέσεις ήταν κακές. Σας προβλημάτισε αυτό;

"Θα χαιρόμουν αν σήμερα με ρωτούσατε για τον Σταυροθανασόπουλο και όχι για τον Λάσνικ. Κερδίσαμε σήμερα τον Κωστή. Αυτό θα ήθελα να ρωτήσετε. Ο Λάσνικ ξέρουμε ότι εκτελεί πολύ καλά τα στημένα".

Γιατί έγινε αλλαγή ο Σταυροθανασόπουλος; Κουράστηκε ή ήταν θέμα τακτικής;

"Ο Κώστας έτρεξε πολύ, συνέβαλε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας. Κουράστηκε από κάποια φάση και μετά. Προσπαθούμε να κάνουμε και μία διαχείριση. Χαίρομαι για τον Κώστα, ο οποίος είναι ένα νεαρό παιδί".

Μπορεί να δούμε τον Σταυροθανασόπουλο βασικό την Κυρακή;

"Έχω ξαναπεί πως κοιτάζω το καλύτερο για την ομάδα μου. Δοκιμάσαμε ένα 4-4-2 το οποίο νομίζω ότι δούλεψε καλά. Η μόνη καθαρή βδομάδα που δουλέψαμε από τις 5 Γενάρη ήταν πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι τα παιδιά να είναι σε ετοιμότητα την Κυριακή. Το παιχνίδι εκείνο το έχουμε πολύ ανάγκη. Σήμερα γνωρίζαμε ότι αν δεχτούμε ένα γκολ θα θέλαμε τέσσερα και λέγαμε μεταξύ μας πως θα ήταν καλό να πάρουμε μία νίκη για να ανεβούμε ψυχολογικά. Τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι με της Κυριακής".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ