ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παναγόπουλος: "Ήμασταν πολύ διαβασμένοι"

Παναγόπουλος: "Ήμασταν πολύ διαβασμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Πανιωνίου και τόνισε πως το μυστικό της επιτυχίας ήταν η προσήλωση των παικτών στη δουλειά που έγινε όλη την εβδομάδα.

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο, ο οποίος πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 2-0.

Μία εβδομάδα μετά το εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στη "Λεωφόρο" οι "κυανέρυθροι" κατάφεραν να πάρουν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο και ταυτόχρονα βαθμολογική ανάσα.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για όσα είδε εξηγώντας και την τακτική που προτίμησε να ακολουθήσει. Αναλυτικά είπε:

"Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Νομίζω ότι από το πρώτο λεπτό μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ διαβασμένοι και χωρίς κανέναν φόβο. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και είχαμε πει πως η προσήλωση στη δουλειά όλη την εβδομάδα είναι πολύ σημαντική.

Είχαμε διαφοροποίηση στο σχηματισμό μας, ξέρουμε την ποιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ. Οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ να παίξει με σέντρες. Είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγάμε το κάθε παιχνίδι. Ήταν φυσιολογικό να δεχτούμε πίεση, αλλά στο τέλος νομίζω ότι παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Νομίζω πως είναι προϊόν δουλειάς. Είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθούν σε τακτικές όταν όλη τη βδομάδα δεν μπορούν να δουλέψουν όπως πρέπει. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Τόσο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όσο και σήμερα είδαμε μία αλλαγή προς το καλύτερο.

Όλα είναι προϊόν δουλειάς. Όταν δουλέψεις θα πάρεις αυτό που σου αναλογεί. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε πίστωση χρόνου. Με τη σημερινή εμφάνιση αποδείξαμε πως δεν ήταν τυχαία η εμφάνιση που κάναμε και με τον Παναθηναϊκό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να δουλεύεις χωρίς να είναι όλα όπως πρέπει, επομένως, επαναλαμβάνω πως είμαι ευχαριστημένος.

Στα παιχνίδια με τους μεγάλους ο Πανιώνιος παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα, ενώ με τις ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εκείνον δυσκολεύεται. Πού οφείλεται;

Θα μιλήσω για τα παιχνίδια με Βέροια και ΟΦΗ γιατί σε αυτά ήμουν. Με Βέροια είχαμε πολύ άγχος, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ υπήρχε μία ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και μία που δεν την άφηνε. Αν δείτε το ρόστερ διαθέτουμε μόλις μόνο έναν ξένο ποδοσφαιριστή, τον Λάζνικ. Εγώ ασχολήθηκα προσωπικά μαζί του όλη τη βδομάδα. Θα έρθει και το κακό και το καλό παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μαζί με τους βαθμούς να προσφέρουμε και θέαμα και να δίνουμε χαρά στον κόσμο.

Το σχήμα που είδαμε (3-5-2) είναι σχήμα ανάγκης;

Όταν μιλάμε για ανάγκη πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια. Δεν ήταν τυχαίο που είχε χάσει μόνο σε Αγρίνιο και Καραϊσκάκης. Εμείς επιλέξαμε να του δώσουμε χώρο στα άκρα. Με το υπάρχον υλικό νομίζω πως ήταν μία διαφοροποίηση που με βοήθησε κι εμένα.

Τι κρατάτε, επομένως, από το 3-5-2 και τι θα θέλατε να βελτιώσετε;

Πολλά θα ήθελα να βελτιώσω. Κρατάω τους τρεις βαθμούς και μία ομάδα που μπήκε στο γήπεδο και κοίταξε τον ΠΑΟΚ στα μάτια.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ