ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παναγόπουλος: "Εμείς χάσαμε το ματς"

Παναγόπουλος: "Εμείς χάσαμε το ματς"
INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δήλωσε πως δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την πίεση που δέχτηκε από τον Πλατανιά ο Πανιώνιο, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πάρει την ισοπαλία.

Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα έκανε ο Πανιώνιος, ο οποίος ηττήθηκε στα Χανιά με 1-0 από τον Πλατανιά.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά προσέθεσε πως ακόμα κι έτσι οι "κυανέρυθροι" θα μπορούσαν να έχουν πάρει την ισοπαλία.

"Ήταν ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί τακτικά, όμως, στο β’ μέρος κάναμε εύκολα το λάθος. Δεχθήκαμε μία πίεση που δεν μπορώ να δικαιολογήσω. Σήμερα εμείς χάσαμε το ματς. Δεν το κέρδισε ο Πλατανιάς", ανέφερε ο τεχνικός του Πανιωνίου για να συνεχίσει:

"Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε το ρυθμό χωρίς να κινδυνεύσουμε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη ο Πλατανιάς έδειξε μεγαλύτερη διάθεση από εμάς, πέτυχε το γκολ, όμως στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει την ισοπαλία καθώς είχαμε την καλύτερη φάση του αγώνα με το δοκάρι του Κολοβού και τη διπλή προσπάθεια του Λάσνικ. Εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ