ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παίρνει τα "μέτρα" του ο Πανιώνιος για Μπουμάλ

Παίρνει τα "μέτρα" του ο Πανιώνιος για Μπουμάλ
Μπουμάλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου στο επιβλητικό 5-1 του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό ήταν ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης "παλεύει" να του ανανεώσει το συμβόλαιο, ενώ ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να τον τσεκάρει...

Εξαιρετικός ήταν στο Αγρίνιο ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Στο εντυπωσιακό 5-1 του Πανιωνίου σε βάρος του Παναιτωλικού, ο Καμερουνέζος είχε δύο ασίστ, δύο γκολ και πέντε τελικές προσπάθειες. Μακράν ο MVP. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ξέρουν πολύ καλά πως ο 26χρονος είναι υπερπολύτιμος και επιδιώκουν να τον "δέσουν", μια και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και δεν θέλουν να τον χάσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές εξακολουθούν και είναι σε επαφές για την επέκταση της συνεργασίας τους, αν και στην παρούσα φάση υπάρχει μια μικρή οικονομική διαφορά. Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση στην ομάδα της Πλατείας για τον Μπουμάλ,αλλά οι άνθρωποί της ζήτησαν περισσότερα χρήματα και οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε "ναυάγιο".

Στον Δικέφαλο συνεχίζουν και καλοβλέπουν την περίπτωση του Αφρικανού, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα έξι παιχνίδια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, έχοντας καταγράψει 535 λεπτά συμμετοχής.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ