ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Μας πληγώνει ο τρόπος που χάσαμε"

Ουζουνίδης: "Μας πληγώνει ο τρόπος που χάσαμε"
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος των "κυανέρυθρων" και ανέφερε πως οι ακραίοι της ομάδας του δεν ήταν σε καλή μέρα.

Στο ότι ο Πανιώνιος δεν είχε σε καλή μέρα τους ακραίους του στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Συγκεκριμένα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

"Είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να έχει 5-10 λεπτά πίεσης και δεχτήκαμε τα γκολ εκεί. Δεν ήμασταν έξυπνοι, δεν διώξαμε καλά την μπάλα σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά αργοί. Το γκολ μας στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και δυστυχώς σήμερα οι ακραίοι μας δεν ήταν σε καλή μέρα. Μας πληγώνει ο τρόπος που χάσαμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο.

Αλλά αυτή είναι η διαφορά αυτών των ομάδων σαν τον ΠΑΟΚ. Οι ακραίοι μας δεν ήταν καλοί και δεν ήταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είδα καμιά διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Πανιώνιο. Δεν λέω πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα. Επρεπε πιο γρήγορα να μεταφέρουμε την μπάλα ψηλά όταν πιεστήκαμε.

Αν ήταν οι ακραίοι μας σε καλή μέρα, θα διεκδικούσαμε πιο πολλά πράγματα. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ και πρέπει να ετοιμαστούμε για να πάρουμε το ματς".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ