ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Μας έχει επηρεάσει η υπόθεση Μπακασέτα"

Ουζουνίδης: "Μας έχει επηρεάσει η υπόθεση Μπακασέτα"
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να περιμένει πολλά με τις απουσίες που είχε και αναφέρθηκε στη σημασία που έχει να μείνουν όλοι οι παίκτες υγιείς. Τι είπε για την υπόθεση με τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε μία ρεαλιστική προσέγγιση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Πανιώνιος στη συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου:

Για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ: «Με τα προβλήματα που είχαμε δεν περιμέναμε πολλά πράγματα. Αγωνίστηκαν παιδιά που είχαν καιρό να παίξουν. Τρία παιδιά που δεν είχαν συμμετοχή στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος έπαιξαν σήμερα. Δεν περίμενα να δω και πολλά πράγματα. Με τα προβλήματα που είχαμε το πιο σημαντικό είναι ότι δεν προέκυψαν κι άλλα. Με την επάνοδο των τραυματιών και των παικτών με κάρτες πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στα δύο ματς που απομένουν. Η υγεία των παικτών, στην περίοδο που βρισκόμαστε, είναι το πιο σημαντικό. Θα αρχίσουμε νωρίς προετοιμασία και δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα».

Για τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ: « Ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός από την άποψη ότι και στα δύο παιχνίδια μας βρήκε με προβλήματα».

Για το γεγονός ότι στα πλέι οφ οι σκόρερ κάνουν τη διαφορά (σ.σ. Κλάους, Μπεργκ) και ο Πανιωνιος στερήθηκε τις υπηρεσίες του Μπακασέτα: «Αυτή η απουσία έχει επηρεάσει όχι μόνο γιατί είναι σημαντικός αγωνιστικά, αλλά ειδικά στο προηγούμενο ματς γιατί επηρέασε όλο το κλίμα της ομάδας. Πάρθηκε μία απόφαση, δεν μένουμε εκεί. Σήμερα δεν είχαμε επίσης Καραμανο και Ανσαριφάρντ και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μας έκαναν κακό».

Για το ποια ομάδα είναι φαβορί για την πρωτιά: « Πρέπει να περιμένουμε και το βραδινό ματς. Έχω πει ότι ο τρόπος που γίνονται τα πλέι οφ και η σειρά των αγώνων ευνοεί τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊό. Εμείς και η ΑΕΚ είχαμε συνεχόμενα ματς, ο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έπαιξαν δύο και μετά ξεκουράστηκαν».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ