ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια"

Ουζουνίδης: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που αναφέρθηκε και στο γεγονός της απόσυρσης του Αμπιντάλ από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου, μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

"Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είχε την μπάλα αλλά δεν μας απειλούσε ιδιαίτερα. Πλην της φάσης του γκολ με τον Μήτρογλου, δεν ανησυχήσαμε.

Η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Η ευκαιρία του Μασούρα ήταν στο 83' και εφόσον ισοφαρίζαμε εκεί, ο Ολυμπιακός δεν θα είχε πολλά χρονικά περιθώρια να αντιδράσει.

Υστερούσαμε στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτό τον τομέα με την είσοδο του Ιμπαγάσα στο παιχνίδι.

Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Νομίζω μας ταιριάζει αυτό το στυλ, να παίζουμε σφιχτά και να μην επιτρέπουμε εύκολα φάσεις στην εστία μας.

Θέλω να πω κάτι για τον Αμπιντάλ. Ξέρω πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Ήταν μεγάλη τιμή που αγωνίστηκε στην χώρα μας αυτός ο παίκτης.

Θέλω να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην ζωή του από εδώ και πέρα", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Πανιώνιου, που ρωτήθηκε για το καλύτερο πρόσωπο που δείχνει ήδη η ομάδα του μόλις μετά από δύο ματς με τον ίδιο στον πάγκο.

"Έχουμε βελτιώσει τις αδυναμίες μας. Δουλεύουμε καλά, έχουμε πειθαρχία, οι παίκτες μου είναι ταλαντούχοι και ακούνε. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε καλά στην συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ