ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οπαδοί του Πανιωνίου επιχείρησαν να σηκώσουν πανό έξω από την ιταλική πρεσβεία

Οπαδοί του Πανιωνίου επιχείρησαν να σηκώσουν πανό έξω από την ιταλική πρεσβεία

Σύμφωνα με ανάρτησή τους, οι οπαδοί του Πανιωνίου σήκωσαν το πανό που έγραφε στα ιταλικά "Γένοβα μην τα παρατάς" για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους φιλάθλους της Τζένοα, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι, μετά την κατάρρευση της γέφυρας.

Μέλη Συνδέσμου Φιλάθλων του Πανιωνίου επιχείρησαν να σηκώσουν το βράδυ πανό έξω από την πρεσβεία της Ιταλίας, στην Αθήνα, σχετικά με την κατάρρευση της γέφυρας της Γένοβας, που προκάλεσε το θάνατο δεκάδων ανθρώπων, αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή, οι οπαδοί του Πανιωνίου σήκωσαν το πανό που έγραφε στα ιταλικά «Γένοβα μην τα παρατάς» για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους φιλάθλους της Τζένοα, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι.

Σημειώνεται ότι περίπου δεκαπέντε άτομα -σύμφωνα με την αστυνομία- που σήκωσαν το πανό, μόλις είδαν αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και μηχανές και έφυγαν από την πρεσβεία. Η αστυνομία προχώρησε αργότερα σε προσαγωγές επτά ατόμων.

Πηγή: news24/7

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ