ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Όλοι μέσα στον Πανιώνιο ενόψει Λαμίας

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Σιώπης, Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Καθαρή η μαγνητική τομογραφία που έκανε ο Μανώλης Σιώπης με τον διεθνή μέσο να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων την Πέμπτη. Στην διάθεση του Γρηγορίου και οι Ντουρμισάι, Οικονόμου.

Ευχάριστα νέα από το ιατρικό δελτίο του Πανιωνίου για τον Μιχάλη Γρηγορίου καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής μέσος βγήκε καθαρή και την Πέμπτη θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θα τεθεί στη διάθεση του Γρηγορίου για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Λαμία.

Επίσης ο Έλληνας προπονητής μπορεί να υπολογίζει και στους Οικονόμου που ήδη έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ενώ την Τετάρτη αναμένεται να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς και ο Ντουρμισάι.

Κάτι το οποίο φυσικά κάνει τον Μιχάλη Γρηγορίου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ενόψει της συνέχειας και δη του αγώνα με τη Λαμία την Δευτέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Μανώλης Σιώπης, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα, στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Ο διεθνής παίκτης, αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων την Πέμπτη και να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Λαμία.

Την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ο Φιόρι Ντουρμισάι, ενώ ήδη έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ο Βαγγέλης Οικονόμου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ