ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος ταξίδεψε στο Ισραήλ χωρίς τους Μασούντ και Χατζισαφί

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Μασούντ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του Πανιώνιου για την αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι (27/7, 19.30) παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε χωρίς τους Ιρανούς Μασούντ και Χατζισαφί.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η αποστολή των κυανέρυθρων βρίσκεται στο Ιραήλ όπου την Πέμπτη θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σε αυτή, δεν βρίσκονται όπως αναμενόταν τόσο ο Μασούντ, όσο και οι Χατζισαφί. Αυτό θα συμβεί γιατί στα διαβατήρια κάθε Ιρανού πολίτη επισημαίνεται ότι απαγορεύεται το ταξίδι στα "παλαιστινιακά εδάφη". Έτσι ακριβώς αναφέρεται η περιοχή και όχι Ισραήλ, αφού ως κράτος δεν αναγνωρίζεται από το Κυβέρνηση της χώρας της Μέσης Ανατολής. Από την επανάσταση του 1979 έως σήμερα, οι Ιρανοί που ταξιδεύουν στο Ισραήλ, δεν έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν στο Ιράν.

Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο νεαρός μεσοεπιθετικός Σπύρος Γλυνός. Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή ο προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου: Λάμπρου, Μασούρας, Οικονόμου, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαραμαντάς, Σαββίδης, Σταυρόπουλος, Ταπόκο, Γεσίλ, Γλυνός, Βουκελάτος, Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Μπαντής, Ντουρμισάι, Κόρμπος, Γκιοατά.

Οι δύο απουσίες δεν απασχολούν τον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος έδειξε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του. "Ήρθαμε μετά από δύο πολύ ενδιαφέροντα ματς με την Γκόριτσα και δύο νίκες οι οποίες ήταν απολύτως δίκαιες. Στο παιχνίδι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κοιτάξουμε στα μάτια τη Μακάμπι. Γνωρίζουμε ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Για πολλά από τα παιδιά στην ομάδα είναι η πρώτη φορά που αγωνίζονται σε αυτή τη διοργάνωση, όμως όλοι από εμάς έχουμε έρθει εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό" τόνισε αρχικά ο κόουτς του Πανιώνιου στη συνέντευξη Τύπου.

Για το αν έχει σκοπό να αλλάξει την τακτική του: "Όχι έχουμε μια συγκεκριμένη τακτική την οποία δουλεύουμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα και μέχρι αύριο θα έχουμε ολοκληρώσει τις σκέψεις μας για το παιχνίδι αυτό και για το πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Μακάμπι: "Γνωρίζω ότι ο κ. Κρόιφ προσπαθεί να ακολουθήσει την κλασσική ολλανδική σχολή του 4-3-3. Έχουμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ καλή επίθεση που έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά με μια κίνηση μέσα στο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι θα πιέσουν σε κάθε μπάλα και είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους αντιπάλους μας μακριά από την περιοχή μας".

Εκπροσωπώντας τους παίκτες ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Κόρμπος είπε: "Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην γνωρίζετε αρκετά πράγματα για εμάς, όμως εδώ και 2,5 χρόνια, όσοι παίκτες απαρτίζουν το ρόστερ της, είναι εξίσου σημαντικοί. Πάντα έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε για τη νίκη αυτός είναι ο τρόπος που έχουμε συνηθίσει. Ο προπονητής μας, μας έχει ζητήσει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Σεβόμαστε τη Μακάμπι, όμως δεν την φοβόμαστε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ