ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος περιμένει στη γωνία για Κουλούρη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ζωηρό ενδιαφέρον του Πανιωνίου για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη απ' τον ΠΑΟΚ που θα μετουσιωθεί σε πρόταση αν στον "Δικέφαλο" αποφασίσουν να τον δώσουν δανεικό.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες (16/07) στη βάση του και μετά από ολιγοήμερο ρεπό οι παίκτες του και ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς θα επιστρέψουν στη δουλειά το απόγευμα της Τετάρτης (19/07) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει ζητήσει λίγες μέρες περιθώριο να πάρει τις τελικές αποφάσεις του για το ρόστερ της ομάδας και μαζί με τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας, τις αποφάσεις του περιμένουν και ορισμένες ομάδες που ενδιαφέρονται για παίκτες του ΠΑΟΚ.

Μία από αυτές είναι ο Πανιώνιος, που σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει εκδηλώσει προς το περιβάλλον του Ευθύμη Κουλούρη την επιθυμία για συνεργασία μαζί του.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να αποκτήσει τον 21χρονο φορ. Οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης περιμένουν να μάθουν αν ο ΠΑΟΚ δίνει δανεικό τον νεαρό επιθετικό και στη συνέχεια θα κάνουν κρούση στον Δικεφάλο.

Ο Στανόγεβιτς έδωσε χρόνο στον Κουλούρη σε όλα τα φιλικά που ο ΠΑΟΚ συμμετείχε στην Ολλανδία (σκόραρε μάλιστα με πέναλτι στο πρώτο κόντρα στην Τουμπίζ) και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί ξεκάθαρα αν ποντάρει πάνω του για τη σεζόν που αρχίζει επίσημα την άλλη εβδομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ