ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Μπραχίμι στην Αθήνα για να υπογράψει στον Πανιώνιο

Ο Μπραχίμι στην Αθήνα για να υπογράψει στον Πανιώνιο
Μπραχίμι

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται ο Μεργκίμ Μπραχίμι. Ο 25χρονος Αλβανός μεσοεπιθετικός, αν δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, θα αποτελέσει τον αντί - Μασούντ για την ομάδα της Πλατείας (VIDEO).

Ο αντί - Μασούντ για τον Πανιώνιο βρέθηκε στο πρόσωπο του Μεργκίμ Μπραχίμι. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Πλατείας. Το επικείμενο απόκτημα του Πανιωνίου είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου 1992, έχει ύψος 1,72 και έχει αγωνιστεί μία φορά στην εθνική Αλβανίας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι πρότινος έπαιζε στη Γκρασχόπερς, με την οποία εφέτος έχει καταγράψει δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο κύπελλο. Προτού πάει στη Γκρασχόπερς ανήκε στην Wohlen, ενώ έχει περάσει και από την Aarau. Είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να αγωνιστεί μακριά από την Ελβετία.

Ο Μπραχίμι, μάλιστα, βρέθηκε το Σάββατο (13/1) στη Ριζούπολη, όπου παρακολούθησε από τα δημοσιογραφικά θεωρεία την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα της Super League. Από βδομάδα, αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει στους "κυανέρυθρους" και θα γίνει η τρίτη προσθήκη μετά τους Μακρίλλο και Τασουλή.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ