ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Μασούντ μένει στον Πανιώνιο και τα βάζει με το θρησκευτικό κατεστημένο του Ιράν

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα παραμείνει ο Σότζει Μασούντ, αφού αναμένεται να ανανεώσει με τον Πανιώνιο. Παράλληλα, είχε το θάρρος και το σθένος να ορθώσει ανάστημα εναντίον του θρησκευτικού κατεστημένου του Ιράν.

Ο Σοτζέι Μασούντ δεν θα αλλάξει περιβάλλον όπως όλα δείχνουν και θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο. Ο 33χρονος Ιρανός μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με την SportDay προτίθεται να μείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης, συνεχίζοντας να φορά την κυανέρυθρη φανέλα.

Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως στον Πανιώνιο δεν "σηκώνουν" ψηλά το θέμα και περιμένουν να τελειώσει θετικά. Αυτές τις ημέρες, ο Ιρανός βρίσκεται σε διακοπές και μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθεί στην Ελλάδα για να υπογράψει και να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Πανιωνίου.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ

Εξάλλου, ο άσος του Πανιωνίου έθιξε ένα θέμα ταμπού για την κοινωνία της ασιατικής χώρας, που δεν είναι άλλο από παρουσία των γυναικών στα γήπεδα. Από το 1979, όταν και επικράτησε η Ισλαμική Επανάσταση στο Ιράν, στις γυναίκες απαγορεύεται να παρακολουθούν δια ζώσης αθλητικά δρώμενα.

Ο Μασούντ πρότεινε την άρση αυτού του εμπάργκο: "Πρέπει να βρεθεί μία λύση έτσι ώστε να επιτραπεί τελικά στις γυναίκες της χώρας μας να έρχονται στα γήπεδα στο μέλλον", ανέφερε ο ίδιος, αν και δύσκολα θα... πειστεί ο Ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ρουχάνι , ο οποίος έχει ταχθεί επίσης υπέρ της άρσης της απαγόρευσης.

Η δήλωσή του αυτή έγινε με αφορμή την οριστικοποίηση της πρόκρισης της εθνικής ομάδας του Ιράν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας του 2018.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ