ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Κάργας για τρία χρόνια στον Πανιώνιο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κάργας EUROKINISSI SPORTS

Μια ακόμα λύση για τα μετόπισθεν του Πανιωνίου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κάργα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Στο ρόστερ του Πανιωνίου ανήκει και επισήμως ο Γιάννης Κάργας. Ο 22χρονος αμυντικός, που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά, υπέγραψε για τρία χρόνια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία διαθέτει πια μια ακόμη λύση για τα μετόπισθεν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έπαιξε σε 26 ματς των Κρητικών, τα 20 για τη Super League και τα έξι για το Κύπελλο. Τον Ιανουάριο του 2016 είχε υπογράψει για 2,5 χρόνια στον Πλατανιά, με καθεστώς συνιδιοκτησίας με τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καβάλα, πέρασε ένα εξάμηνο από τον Φωστήρα στη Football League, αλλά και από την Παναχαϊκή, στη δεύτερη κατηγορία για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κάργα. Ο 22χρονος αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια και εντάχθηκε αμέσως στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Γιάννης Κάργας έχει γεννηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 1994 και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Καβάλα, Φωστήρα, Παναχαϊκής και Πλατανιά".

Πατήστε εδώ και δείτε όλο το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάει για τρεις μεταγραφές ο Πανιώνιος

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ