ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Χάσαμε δυο βαθμούς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
Μιλόγεβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, υποστήριξε πως η ομάδα του αδικείται από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια.

Ο Πανιώνιος έχασε ένα δικό του παιχνίδι σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος μίλησε για το νόμο του ποδοσφαίρου και για το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν τελείωσαν το παιχνίδι στις ευκαιρίες που είχαν ενώ κάλυψε απόλυτα τον Μασούντ.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: " Είναι νόμος του ποδόσφαιρο, μπορούμε να το πούμε και έτσι, νομίζω ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, εμείς είχαμε τον πλήρη έλεγχο να προσπαθήσουμε με όλα αυτά που είχαμε μιλήσει να κάνουμε στο ματς και να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό μακριά από την εστία μας και νομίζω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει. Δεν μας είχε απειλήσει. Είχαμε ευκαιρίες, σίγουρα έπρεπε να τις κάνουμε γκολ. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες που έπρεπε να βάλουμε γκολ και να το τελειώσουμε. Με το 1-0 κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, σε ότι κατάσταση και αν είναι, μπορεί να σε τιμωρήσει ενώ και στο τέλος είχαν ένα καλό φάουλ που θα μπορούσαμε να είχαμε τραγικά πράγματα. Για αυτό έπρεπε να τελειώσουμε το ματς αλλά δεν το κάναμε. Μπορώ να πω ότι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι χάσαμε δυο βαθμούς. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί όπως ξέρετε υπάρχουν και κάποια προβλήματα όπως αυτό της τελευταίας στιγμής του Σιώπη. Είδα παίκτες που αγαπάνε την ομάδα και ξέρουν να αγωνιστούν. Από εκεί και πέρα τελειώνει το παιχνίδι και βλέπουμε μπροστά στο Κύπελλο και το ματς με τον Πλατανιά".

Πέρα από τις ευκαιρίες, υπάρχει μια φάση στις καθυστερήσεις με τον Μασούντ που απ' εκεί ξεκινάει το γκολ του Παναθηναϊκού;

"Ο Μασούντ είναι ένας παίκτης που δίνει κάτι παραπάνω όχι μόνο στον Πανιώνιο αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί ανά πάσα στιγμή να γυρίσει το παιχνίδι. Και εμείς στον Πανιώνιο και εγώ σαν προπονητής θέλουμε παίκτες που έχουν την έμπνευση και το ταλέντο, αλλά κάνουν το κάτι παραπάνω. Βλέπετε μεγάλους παίκτες στον κόσμο που είναι λίγο εγωιστές, αν τα βάζουν τα γκολ είναι κορυφαίοι στον κόσμο. Εγώ σας λέω ότι έχω παίξει με πάρα πολύ καλούς παίκτες αλλά είδατε τις καταπληκτικές μπαλιές που δίνει. Εγώ νομίζω ότι ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα, είναι δύσκολο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ποιοτικός παίκτης αλλά είναι και διεθνείς και δεν έχουμε τον χρόνο να τον προσαρμόσουμε ακόμα παραπάνω στο πλάνο της ομάδας".

Σχολιάσατε τη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού ως περίεργη τι εννοείται;

"Θα μείνω σε αυτά που σας έχω πει. Εγώ είμαι προπονητής, θέλω το ελληνικό πρωτάθλημα να πάει μπροστά, είναι άλλοι που σχολιάζουν. Μου φαίνεται ότι κάτι έχει γίνει, τώρα τι έχει γίνει θα το δουν άλλοι. Νομίζω ότι δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί".

Είδαμε και τον Σαββίδη να παίζει, θα μας κάνετε ένα σχόλιο για την απόδοση του;

"Ο Σαββίδης είναι ένας παίκτης που όταν ήρθα εγώ στον Πανιώνιο είχε έναν τραυματισμό δύσκολο και έκανε θεραπεία. Άλλο είναι να βλέπεις έναν παίκτη στα φιλικά, άλλο στα επίσημα και άλλο στις προπονήσεις. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, θα έχει μέλλον και έχουμε ανάγκη απ' όλους τους παίκτες. Έχουμε και πολλούς τραυματισμούς γύρισαν σήμερα οι Ολαϊτάν και Γκιοατά. Κοιτάω και την υγεία των ποδοσφαιριστών μου και είμαι ευχαριστημένος που έβγαλαν ένα καλό παιχνίδι χωρίς προβλήματα”.

Photo credits: Eurokinisi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ