ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στάθηκε στα στοιχεία που έδωσαν στον Πανιώνιο την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ τόνισε πως παρά την εξαιρετική πορεία, η ομάδα του πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη.

Ο Πανιώνιος συνέχισε την ξέφρενη πορεία του, επικρατώντας, αυτή τη φορά, με 1-0 του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 22η αγωνιστική της Super League. Οι "κυανέρυθροι", ύστερα απ' αυτή τη νίκη, μείωσαν τη διαφορά απ' την κορυφή στους επτά βαθμούς.

Παρ' όλα αυτά, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη, αφού δεν έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής, κάτι. Παράλληλα, εξήρε την εμφάνιση των παικτών του, ενώ στάθηκε στα σημεία που έδωσαν τη νίκη στον Πανιώνιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε ελλείψεις για αυτό το παιχνίδι και γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο ένα ματς με τον Ολυμπιακό που είναι πρωταθλητής πολλά χρόνια. Αυτά που είχαμε πει ήταν να βγούμε και να παίξουμε μπάλα. Τώρα τι μπορώ να πω για το ματς; Βρήκαμε χώρο από το πρώτο λεπτό και από εκεί και πέρα ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα είχε πλήρη κατοχή στην μπάλα.

Δεν μπορούσαμε να παίξουμε και διαφορετικά, να παίξουμε όσο πιο πολύ μπροστά. Ο Ολυμπιακός είχε διαφορετική ενδεκάδα με την Οσμάνλισπορ, έχει βάθος, έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και με καλή τεχνική. Όλα τα παιδιά μου όμως τα έδωσαν όλα στο παιχνίδι. Για ακόμη μία φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, αλλά και στο Κύπελλο".

Πού την πάει φέτος τη δουλειά ο Πανιώνιος; Είστε επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

"Για το παρόν θα ήθελα να μιλήσω, όχι για το μέλλον. Αυτό που πιστεύω είναι μόνο στη δουλειά. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, να μην λέω πάλι τα ίδια. Σίγουρα είναι ευχάριστα όλα αυτά που γίνονται και είναι ευχάριστα και για τους οπαδούς του Πανιωνίου. Όμως, εμείς πρέπει να συνεχίζουμε. Είχαμε πει και την προηγούμενη φορά ότι δεν πετύχαμε τίποτα. Προς το παρόν διασκεδάζουμε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση. Αυτό έχει μεγάλη σημασία.

Από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και νομίζω ότι οι παίκτες μου είναι προσγειωμένοι. Μιλάμε πάρα πολύ για αυτό. Θα ήθελα να πω για ακόμη μία φορά ότι είμαι υπερήφανος που δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Εκτός από την ποδοσφαιρική αξία που έχουν, είναι πολύ καλοί άνθρωποι και καλοί χαρακτήρες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ