ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Καταπληκτική χρονιά, αξίζει τέτοιες στιγμές ο Πανιώνιος"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μιλόγεβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς χαρακτήρισε καταπληκτική την εφετινή σεζόν για τον Πανιώνιο, ενώ οι Χρήστος Δάρας και Νίκος Ζαμάνης έκαναν λόγο για δικαίωση κόπων.

Μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, κατά τον οποίο επήλθε ήττα με 3-1, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είπε: "Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια είχα σκοπό να δώσω χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν παίξει. Ήθελα να έχω πλήρη εικόνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, στα playoffs. Μια καταπληκτική χρονιά. Ο στόχος ήταν να μπούμε στην πεντάδα. Στον Πανιώνιο αξίζει να ζει τέτοιες στιγμές".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, είπε: " Δικαιώθηκε ο αγώνας που δώσαμε. Αυτή η ιστορική ομάδα βγαίνει στην Ευρώπη μετά από πολύ καιρό. Πιστεύουμε ότι οι κόποι μας ευοδώθηκαν". Από τη μεριά του ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, ανέφερε:

"Έχουμε τραβήξει πολλά, τέλος καλό, όλα καλά. Πιστεύουμε ότι ο Πανιώνιος βάζει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες μας, ο προπονητής και ο κόσμος μας. Αυτές οι θέσεις αξίζουν στον Πανιώνιο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ