ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μια ανάσα από το οριστικό "ναι" ο Ουζουνίδης

Μια ανάσα από το οριστικό "ναι" ο Ουζουνίδης
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοένα και πιο κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη βρίσκονται οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Τι δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα της NOVA.

Είναι γνωστό ότι στον Πανιώνιο θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, από τη δουλειά του οποίου υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση στην ΠΑΕ και δεν θέλουν με τίποτα αυτό να χαλάσει και να μην συνεχιστεί. Για το λόγο αυτό, έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να λάβει τις εγγυήσεις που θέλει, προκειμένου να πει το "ναι" και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Χθες το μεσημέρι (3/3), ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Ουζουνίδη, καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου και πιθανότατα μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά θα υπάρξει η τελική απάντηση. Βέβαια, ο ίδιος μίλησε στη NOVA και ουσιαστικά προανήγγειλε την παραμονή του στη Νέα Σμύρνη και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

"Έχουμε κάνει μια συζήτηση, περιμένουμε μέσα στις επόμενες μέρες τι θα γίνει. Θα είναι ναι, θα είναι όχι θα δούμε. Πιο κοντά στο ναι. Είπαμε όμως σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα αν δεν υπογράψεις. Οπότε ότι είναι για να μην το κουράζουμε κιόλας θα το μάθετε από την διοίκηση της ομάδας", είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Πανιωνίου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ