ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μέσα ο Γκιοατά εκτός ο Οικονόμου στον Πανιώνιο

Μέσα ο Γκιοατά εκτός ο Οικονόμου στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Οικονόμου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ με τον Γκιοατά ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του να παίρνει τη θέση του σε αποστολή και αρχικό σχήμα.

Πανέτοιμος ενόψει του τελευταίου αγώνα με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη είναι ο Πανιώνιος με τους "κυανέρυθρους" να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους χωρίς επιπλέον προβλήματα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Οικονόμου, αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αντίθετα όμως έχει στην διάθεση του τον Γκιοατά ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Ο αμυντικός από το Καμερούν πήρε τη θέση του Οικονόμου στην αποστολή αλλά λογικά και στην ενδεκάδα η οποία δεν αναμένεται να έχει άλλες αλλαγές σε σχέση με όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που είναι και η τελευταία για την περίοδο 2016-17.

Μετά το τέλος της, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Γιαννιώτης, Μπαντής, Βοσνιάδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Ταπόκο, Μπεν, Μασούρας, Σοτζέι, Γεσίλ, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου, Βουκελάτος, Μπάλλας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ