ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Σιώπη και Σπιριντόνοβιτς η αποστολή του Πανιωνίου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Σιώπης, Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Οι Σιώπης, Σπιριντόνοβιτς είναι στη διάθεση του Γρηγορίου για την αναμέτρηση του Πανιωνίου τη Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με δυο νέα πρόσωπα, τους Σιώπη και Σπιριντόνοβιτς, αλλά μια σημαντική απουσία, αυτή του Γεσίλ θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό τη Κυριακή ο Πανιώνιος.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή το νεαρό μέσο ο οποίος επιστρέφει φυσικά σε γνώριμα λημέρια ενώ μέχρι τώρα έκανε κανονικά προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί και ως βασικός. Επίσης πήρε και τον Σπιριντόνοβιτς ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Γρηγορίου είδε και τον Κότνικ να τίθεται στη διάθεση του παρά το πρόβλημα που είχε τις προηγούμενες μέρες και έτσι θα υπερασπιστεί την εστία των "κυανέρυθρων". Εκτός αποστολής έμεινε ο Γεσίλ με τον Γερμανό φορ να στέκεται εκ νέου άτυχος καθώς τραυματίστηκε στη προπόνηση του Σαββάτου. Ο επιθετικός του Πανιωνίου υπέστη θλάση και ξεκίνησε ήδη θεραπείες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της, ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούν οι: Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Σιώπης, Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος, Σοτζέι, Κάργας.

Ο Σαμέντ Γεσίλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα, διαπιστώθηκε ότι έχει θλάση α’ βαθμούς στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Γερμανός διεθνής παίκτης, έμεινε εκτός αποστολής και ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ