ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Μπακασέτα κόντρα στην ΑΕΚ ο Πανιώνιος

Με Μπακασέτα κόντρα στην ΑΕΚ ο Πανιώνιος
Κόρμπος, Μπακασέτας, Πανιώνιος INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ και έχει συμπεριλάβει στην αποστολή είκοσι ποδοσφαιριστές.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το σπουδαίο ματς του Σαββάτου (13/12) κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα αφού έχει στην διάθεση του και τον Μπακασέτα ο οποίος ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στην Τούμπα.

Επίσης σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ επιστρέφει στην 20άδα που ανακοίνωσε ο νεαρός προπονητής και ο Πατσατζόγλου. Αντίθετα οι δυο που έμειναν εκτός είναι οι Ποζατζίδης, Μπλέτσας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ