ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με μια αλλαγή κόντρα στον Παναιτωλικό ο Πανιώνιος

Με μια αλλαγή κόντρα στον Παναιτωλικό ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου (3/10) κόντρα στον Παναιτωλικό με μια προπόνηση που έγινε στο Αγρίνιο και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου (3/10) με τον Παναιτωλικό ο Πανιώνιος με την προπόνηση μάλιστα να γίνεται σε γήπεδο στο Αγρίνιο και όχι στην Αθήνα. Ο Ουζουνίδης είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει απουσίες και να υπολογίζει στους παίκτες που έχουν τραβήξει το κουπί έως τώρα στα ματς της Super League και την εικοσάδα που επέλεξε μετά το τέλος της προπόνησης υπάρχει μια και μοναδική αλλαγή η οποία όμως δεν θα επηρεάσει τις αρχικές του επιλογές. Συγκεκριμένα ο Πατσατζόγλου έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή σε αντίθεση με τον Ντουρμισάι που είναι εκτός.

Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις Ζαχαράκη (φωτό), στο Δοκίμι Αγρινίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Β. Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα, Μπουμάλ, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Καθάριος, Αργυρόπουλος, Μπακασέτας"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ