ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Κότνικ η αποστολή του Πανιωνίου για ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κότνικ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάτιτς Κότνικ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πανιωνίου για τον αγώνα του Σαββάτου (15/9, 20.30) με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του Ζοζέ Ανιγκό.

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (15/9, 20.30) την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Ύστερα από μία ισοπαλία και μία ήττα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα επιδιώξει να κάνει τη "ζημιά" στην Ένωση και να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος είχε καταθέσει ποροσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ, η οποία όμως δικαιώθηκε και αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Σλοβένο κίπερ. Αν, μάλιστα, οι δύο πλευρές δεν είχαν φτάσει στα άκρα, δεν θα είχε αποκτηθεί ο Μανόιλοβιτς, ο οποίος μαζί με τον Κότνικ απαρτίζουν το δίδυμο των γκολκίπερς για το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Από εκεί και πέρα, ο Σλοβένος αριστερός μπακ Κότσιτς είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται, ενώ ο προπονητής Ζοζέ Ανιγκό έχει αφήσει εκτός και τους Μαλέρμπ, Μακρύλλο, Άλμπεργκ, Ρέντζα και Σεράφ. Οι επιλογές του Μασσαλού προπονητή είναι οι εξής:

Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Μπανανά, Σιντί Αλί, Καμαρά, Πίρις, Ντομίνγκες, Μανθάτης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ