ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με κόσμο στην Τρίπολη ο Πανιώνιος

Με κόσμο στην Τρίπολη ο Πανιώνιος
Πανιώνιος, κόσμος, φίλαθλοι INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί την Τετάρτη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με τον κόσμο των "κυανέρυθρων" να βρίσκεται στις εξέδρες του "Θ. Κολοκοτρώνης".

Οι δυο συνεχόμενες νίκες με Ηρακλή και Παναθηναϊκό έχουν ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία της ομάδας του Πανιωνίου αλλά και των φίλων των "κυανέρυθρων". Οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να ταξιδέψουν και στην Τρίπολη για το ματς της Τετάρτης κόντρα στους Αρκάδες.

Ο Πανιώνιος παρέλαβε εισιτήρια τα οποία θα τα διαθέτει την Δευτέρα και την Τρίτη και τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ ενώ απαραίτητη για την αγορά τους είναι το ΑΜΚΑ και η Αστυνομική Ταυτότητα.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, ανακοινώνει πως παρέλαβε εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, που θα γίνει στην Τρίπολη την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλάβουν εισιτήρια την Δευτέρα και την Τρίτη από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ από τις 10:00 έως και τις 19:00.

Απαραίτητος για την αγορά εισιτηρίου είναι ο ΑΜΚΑ, καθώς και η Αστυνομική Ταυτότητα. Την Τετάρτη θα πωλούνται εισιτήρια έξω από το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, όπου επίσης οι φίλαθλοι θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους.

Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ