ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με αρκετές απουσίες στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Γρηγορίου να μην έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Κόρμπο, Σαββίδη, Μπανανά αλλά και τους Σιώπη, Ντουρμισάι, Γεσίλ και Νόβακ.

Με απουσίες έξι βασικών ποδοσφαιριστών του παραταχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πανιώνιος. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει στη διάθεση του τους Κόρμπο, Σαββίδη και Μπανανά που είναι τιμωρημένοι και δηλώθηκαν να εκτίσουν τη ποινή τους στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Επίσης εκτός είναι και οι τραυματίες Σιώπης, Ντουρμισάι και Γεσίλ ενώ εκτός της 18άδας που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός είναι και ο Νόβακ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Βλάχος, Βουκελάτος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τασουλής".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ