ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μασούρας on fire: ο μοναδικός σκόρερ σε πέντε σερί αγωνιστικές

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας βρήκε δίχτυα στο AEL FC Arena, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Πανιώνιο. Ο εξτρέμ των "κυανέρυθρων" σκοράρει ένα γκολ την αγωνιστική από τις 28 Οκτώβρη, ισοφαρίζοντας σχετικό ρεκόρ του Μήτρογλου.

Στις 23 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Αυτό διόλου εμποδίζει τον εξτρέμ των "κυανέρυθρων" να συνεχίζει το... βιολί που ξεκίνησε από τις 28 Οκτώβρη.

Ο Μασούρας σκόραρε στο 2-2 του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο και πήρε την υπόθεση γκολ εργολαβία. Ακολούθησαν τα γκολ απέναντι σε Παναιτωλικό (3/11), Ξάνθη (10/11), Λαμία (26/11) και αυτό που πέτυχε στο AEL FC Arena, ισοφαρίζοντας στο 18' το προβάδισμα που πήρε η ΑΕΛ με τον Νούνιτς από το 14'.

Αυτό σημαίνει ότι ο 24χρονος διεθνής εξτρέμ βρίσκει δίχτυα για 5 σερί αγωνιστικές και είναι αυτή τη στιγμή ο πιο "καυτός" παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Μασούρας σκόραρε στην πρεμιέρα απέναντι στον ΟΦΗ, "σίγησε" στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Απόλλων Σμύρνης, Άρη και Παναθηναϊκό, ωστόσο τώρα τρέχει ένα ρεκόρ με τουλάχιστον ένα γκολ ανά αγωνιστική μετά τις 28 Οκτώβρη! Ισοφαρίζοντας την επίδοση του Μήτρογλου από το 2011.

Ο νυν εξτρέμ των "κυανέρυθρων" και οσονούπω του Ολυμπιακού, είχε πετύχει γκολ και στη νίκη του Πανιώνιου επί της ΑΕΛ με σκορ 2-0 για το Κύπελλο Ελλάδας στις 3 Οκτωβρίου.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ