ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λάμπρου: "Σημαντικότερο να κερδίζει η ομάδα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Λάμπρου EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Λάμπρου αναδείχτηκε σε MVP της 2ης αγωνιστικής και κατά τη παραλαβή του βραβείου του τόνισε πως θέλει να βοηθάει σε κάθε ματς τον Πανιώνιο και να δικαιώνει όσους τον πίστεψαν.

To βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Παρασκευή στον Λάζαρο Λάμπρου του Πανιωνίου ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του σχετικού διαγωνισμού που διοργανώνει η Super League Ελλάδα μαζί με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και τη NOVA.

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο γενικός αρχηγός του ερασιτέχνη Πανιωνίου, Δημήτρης Χανιωτάκης.

Ο άσος του Πανιωνίου

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Σαφώς και νιώθω χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και μπορώ και βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να δικαιώνω συνέχεια τους ανθρώπους που με πιστεύουν, που με έφεραν εδώ. Τον προπονητή που με βάζει στην βασική ενδεκάδα».

Για την ανάδειξη του ως MVP της αγωνιστικής είπε:
«Είναι ένα βραβείο μιας αγωνιστικής. Κάθε εβδομάδα παίζουμε καινούργια παιχνίδια. Οι προσδοκίες υπάρχουν και εύχομαι να είναι το πρώτο από τα πολλά τέτοια βραβεία που θέλω να πάρω. Το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Γιατί μέσα από αυτή τη νίκη κατάφερα να πάρω και αυτό το βραβείο».

Το βραβείο παρέδωσε ο γενικός αρχηγός του ερασιτέχνη, Δημήτρης Χανιωτάκης, ο οποίος είπε:

«Ο Λάμπρος είναι πάρα πολύ καλός και αυτό που πρέπει να πούμε είναι να του δώσουμε διπλά συγχαρητήρια. Πρώτον για την αγωνιστική του αξία και δεύτερον για το αγωνιστικό του ήθος, το οποίο είναι αντάξιο των προσδοκιών του Πανιώνιου».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ