ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κύπελλο όπως... Super League

Κύπελλο όπως... Super League
Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Πανιώνιος υποδέχεται τη Ζάκυνθο, την Τρίτη για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να συμπεριλαμβάνει όλα τα βασικά του στελέχη στην αποστολή, πλην του Ολιβιέ Μπουμάλ.

Η εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί ο Πανιώνιος στην τρέχουσα σεζόν της Super League δεν αλλάζει τον αρχικό σχεδιασμό του τεχνικού των "κυανέρυθρων", Μαρίνου Ουζουνίδη, που επιβάλλει το μη-διαχωρισμό των διοργανώσεων του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας στη Φυλή, ανακοινώθηκε η αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τη Ζάκυνθο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 17:15. Σ' αυτή συμπεριλαμβάνονται όλα τα βασικά στελέχη της φετινής πορείας των "κυανέρυθρων", πλην του Ολιβιέ Μπουμάλ.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Βαλ. Βλάχος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Τασουλής, Καθάριος, Μητρόπουλος, Πινιώτης, Σιώπης, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Μασούρας, Μπακασέτας, Ντουρμισάι, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ, Μπλέτσας.

Ο Πανιώνιος είχε νικήσει με 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και η Ζάκυνθος είχε αναδειχθεί εντός έδρας ισόπαλη 2-2, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ