ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το Πανιώνιος-ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στο τελευταίο ματς των play offs την ΑΕΚ την Τετάρτη το βράδυ σε ένα ματς που με νίκη μπορεί να αποφύγει την τελευταία θέση θέλει τον κόσμο στο πλευρό του.

Κρίσιμο και καθοριστικό και για τον Πανιώνιο θα είναι το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ έτσι όπως εξελίχθηκε η βαθμολογία των play offs μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι με νίκη και με αρνητικό αποτέλεσμα των πράσινων στην Τούμπα θα πάρουν την τρίτη θέση και έτσι θα μπορέσουν να σχεδιάσουν με μεγαλύτερη άνεση και ηρεμία την επόμενη χρονιά.

Το παιχνίδι της Τετάρτης (31/5) θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας ματς του Πανιωνίου και οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από την Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι και την ώρα έναρξης της αναμέτρησης την Τετάρτη. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, αυτόν με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Για το σκοπό αυτό η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυτίου 36 και Κων. Παλαιολόγου 24), από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Την Τρίτη η προπώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα, από τις 12:00 έως και τις 20:00, ενώ την Τετάρτη (μέρα του αγώνα), θα είναι ανοικτά τόσο τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα, όσο και της οδού Σοφούλη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ