ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κόρμπος: "Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε"

Κόρμπος: "Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε"

Ο μέσος του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 για την εκτός έδρας νίκη των κυανέρυθρων επί του Λεβαδειακού με 2-0.

Ο μέσος του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό για την εκτός έδρας νίκη των κυανέρυθρων επί του Λεβαδειακού με 2-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Για τον αγώνα: “Είχαμε μια ήττα από την Βέροια στο 93′. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα, παρόλο που είχαμε και το Κύπελλο. Κάποια παιδιά δεν παίξαμε στο Κύπελλο για να ξεκουραστούμε. Ήρθαμε εδώ με σκοπό να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι ο Λεβαδειακός έχει πολύ καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα ατού του. Πιστεύω ότι αμυντικά πήγαμε πολύ καλά, εκτός από δύο φάσεις στις οποίες μας απείλησε ο Λεβαδειακός. Το καλό για εμάς είναι ότι μέχρι το 52′ το παιχνίδι ήταν 0-2. Αν δεν έμπαιναν τα δύο γρήγορα γκολ, το παιχνίδι θα ήταν 0-0. Από τη στιγμή που μπήκαν τα γκολ, λύθηκαν τα πόδια μας και μετά είχαμε μόνο να κρατήσουμε το αποτέλεσμα”.

Για την αγωνιστική απόδοση των δύο ομάδων: “Ήμασταν και εμείς πολλοί καλοί. Ο προπονητής μάς είπε ακριβώς τι να κάνουμε για να κλείσουμε τον Λεβαδειακό. Αυτό κάναμε. Βγάλαμε τον Μάντζιο εκτός αγώνα και κάναμε τον αντίπαλο να παίξει με μεγάλες μπαλιές. Αυτό θέλαμε από την αρχή να κλείσουμε τους χώρους, κυρίως στο κέντρο. Δεν θέλω ούτε να αδικήσω τον Λεβαδειακό, ούτε να πω κάτι πολύ καλό για εμάς. Όπως προείπα, αν δεν έμπαιναν τα δύο γρήγορα γκολ, το παιχνίδι θα πήγαινε για 0-0”.

Για τους δεσμούς του με τον Λεβαδειακό: “Εδώ μεγάλωσα μέχρι 18 ετών, σε ένα χωριό έξω από την Λιβαδειά. Ήμουν δύο χρόνια εδώ και πέρασα καλά. Μου είναι δύσκολο να παίζω κόντρα στον Λεβαδειακό, επειδή έχω πολύ καλές αναμνήσεις, αλλά είμαι επαγγελματίας. Οι παραδόσεις στο ποδόσφαιρο είναι για να σπάνε. Το καλό είναι ότι το πιστέψαμε και κερδίσαμε. Τίποτα περισσότερο. Τίποτα λιγότερο. Το κεφάλι κάτω και δουλειά”.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ