ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κόρμπος: "Μόνο το γέλιο μου"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Κόρμπος ρωτήθηκε αν έχει άποψη για το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο και απάντησε: "Μόνο το γέλιο μου...". Βαγγέλης Οικονόμου: "Θέλω να θεωρώ ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα".

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, δήλωσε στη Nova μετά την ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο: "Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να έχει το δοκάρι. Ισορροπήσαμε, βγήκαμε στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε και οι δύο δυνατά. Πιστεύω ότι το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία, αλλά έγινε αυτή η φάση με το πέναλτι και χάσαμε".

Για τη διαφορποίηση στο σχήμα:

"Πήγαμε να δοκιμάσουμε κάτι νέο, αλλά δεν μας βγήκε στην αρχή. Το αλλάξαμε, παίξαμε αυτό που ξέρουμε και βρεθήκαμε όλοι μεταξύ μας καλύτερα. Στο πρώτο 15λεπτο ο Παναθηναϊκός άξιζε να σκοράρει, αλλά σε όλη την υπόλοιπη συνέχεια δεν έπρεπε".

Για το αν έχει άποψη για τη φάση του πέναλτι:

"Μόνο το γέλιο μου. Τίποτα άλλο, δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ασχολούνται με αυτά που συμβαίνουν στις τέσσερις γραμμές. Δεν είναι μόνο το πέναλτι. Είναι η αγκωνιά που δέχτηκε στον αέρα και άλλα. Δεν πειράζει. Δεν κοιτάμε πίσω".

Για το ότι αντιμετώπισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον πρώην προπονητή τους, Μαρίνο Ουζουνίδη:

"Αυτό μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο. Δεν παίζει ρόλο. Έχει αλλάξει η ομάδα μετά την αποχώρηση του κ. Ουζουνίδη. Με τον κ. Μιλόγεβιτς παίζουμε τελείως διαφορετικά. Είναι κάτι που δεν σκεφτήξκαμε ιδιαίτερα".

"Ο ΛΕΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ"

Από την πλευρά του ο στόπερ του Πανιωνίου, Βαγγέλης Οικονόμου, ανέφερε: " Δεν θέλω να σταθώ στο πέναλτι, αν ήταν ή δεν ήταν. Θέλω να θεωρώ ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. Γίνονται και λάθη. Πάντως ο Χρήστος δεν τον βρίσκει. Πάει να τον μαρκάρει, αλλά ο Λέτο πέφτει και βάζει το πόδι στο πόδι του Χρήστου. Δεν ήταν πέναλτι. Αν ήταν δεν θα το συζητούσαμε".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ